We help to find
What are you looking for?
Să facem cunoștință!

Agenție PPC - Agenție de Marketing Online

Lasă-ți campaniile de performance marketing în mâinile specialiștilor PPC și bucură-te de avantajele pe care o să le ai atunci când reclamele tale plătite o să se afișeze în fața potențialilor tăi clienți! Oferim campanii de Google Ads Facebook Ads LinkedIn Ads Youtube Ads Instagram Ads. Idei Digitale este o agenție specializată în campanii de PPC, agenție cu peste 6 ani de experiență în domeniul digital. 

Tipuri de campanii

Ce tipuri de Ads rulăm?

  • Campanie Google Ads – pentru că Google este cel mai mare motor de căutare, pe el având loc zilnic miliarde de căutări. Campaniile de tip PPC te aduc în fața potențialilor clienți care te caută pe Google. De asemenea, rulăm și Bing Ads.
  • Campanie plătită pe rețelele sociale – LinkedIn Ads, Facebook Ads, Instagram Ads

 

  • YouTube Ads

Fie că este vorba de produse sau servicii, noi suntem aici pentru a te ajuta să te promovezi. Cere o ofertă acum!

move4
move5
move6

Alege campaniile PPC!

Ce este PPC?

PPC sau Pay Per Click este un tip de campanie de marketing care promovează serviciile online prin plata pentru clickuri sau impresii (acest lucru depinzând de platformă). PPC este acea modalitate a marketingului online care te afișează în fața utilizatorilor cu tagul de Anunț sau Sponsorizat. Beneficiile acestui tip de marketing sunt: integrarea aproape instantă în sistemul de marketing, mărirea vizibilității și a profitului afacerii.

Ce includ campaniile PPC?
Gratuit
Research Inițial
Vom face un research pentru a determina ce tip de campanie de PPC se potrivește afacerii tale.
Research Platformă
Vom face un research pentru platforma pe care vei rula reclame și vom decide împreună bugetul.
Setare Campanii, Optimizare
Vom seta campaniile și le vom optimiza în mod constant.

Despre Beneficiile PPC Marketing

agentie ppc

Primul beneficiu al acestor tipuri de campanii este că, de obicei, te afișezi doar persoanelor interesate de serviciile tale. De aceea, serviciile oferite de o agenție PPC sunt atât de importante și de delicate. Dacă tipurile de campanii pe care aceasta le rulează nu sunt realizate bine, este posibil să te afișezi în fața unei audiențe greșite.

Fie că este vorba despre ecommerce marketing sau despre marketing pentru siteuri de prezentare, o agenție PPC bună te va ajuta să ai mai multe vânzări sau mai multe leaduri, acest lucru depinzând de la caz la caz. În oricare dintre aceste situații, businessul tău va profita la maxim de Instagram Ads sau de orice tip de campanie payperclick pe care o rulezi.

În ultimul rând, siteurile de produse și servicii vor avea o expunere mult mai mare și mai rapidă folosind servicii PPC oferite de către agenții PPC. Campaniilor Google Ads, spre exemplu, le este recunoscut faptul că sunt foarte rapide în ceea ce privește afișarea (se realizează într-un timp foarte scurt).

Campanii PPC

Agenție PPC cu rezultate - Idei Digitale

Campaniile Pay Per Click Google Ads sunt bazate și ele pe cuvintele cheie potrivite. Astfel, agenției PPC (agenției Google Ads) îi revine sarcina de a căuta și de a găsi cuvintele cheie corecte pe care să se afișeze reclamele tale. De asemenea, există mai multe tipuri de campanii Google Ads, printre care menționăm: Search Ads, Performance Max, Display.

În România, cele mai populare tipuri de Ads sunt Google Ads și Facebook Ads, însă nu este de ignorat nici Instagram Ads. Tot mai popular a devenit și Tik Tok Ads, ceea ce înseamnă o reorientare a agențiilor, a magazinelor online și a afacerilor care oferă servicii către o nouă platformă, din ce în ce mai populară. 

Pentru ca tu să ai rezultate, noi ca agenție vom face un audit Google Ads, pentru a vedea unde lipsesc cuvintele cheie, de ce e posibil să nu ți se afișeze reclamele, pentru a descoperi posibilele oportunități pentru afacerea ta. Vom rula campanii Google Adwords performante, care îți vor mări profitul.

PPC Google Ads Facebook Ads

Tipuri de campanii

Vom alege împreună tipul campaniei de promovare. Fie că este vorba de Google sau Facebook Ads, sau chiar YouTube, a alege tipul de campanie corect este un lucru crucial. Acest lucru deoarece nu toate afacerile sunt făcute pentru Facebook Ads, de exemplu, ele pot funcționa mai bine în ceea ce privește un alt canal de promovare.

De asemenea, Idei Digitale va optimiza campaniile permanent, oricare ar fi tipul acestora, testând, pentru a vedea care campanii performează cel mai bine.

Așadar, promovarea online este esențială pentru bunul mers al afacerii, fără strategia de marketing fiind imposibil, în ziua de astăzi, să te afișezi în fața persoanelor interesate de afaceri ca a ta.

Audit PPC și alte servicii ale agenției

Fiind o agenție de marketing full service, oferim și optimizare SEO și media management. Acest lucru înseamnă că, pe lângă servicii SEO, aducem și trafic organic siteului tău prin rețelele sociale. Lasă-ne datele de contact și te vom suna cât mai rapid pentru a stabili pașii pe care o să-i urmăm pentru a-ți promova afacerea!

Call Now Button