Ești în căutare de o agenție care oferă campanii Pay Per Click? Atunci ai ajuns în locul potrivit! Agenția Idei Digitale oferă servicii de campanii PPC, indiferent de platforma despre care este vorba. PPC Marketing nu a fost nicicând așa simplu. Însă întâi vom vorbi despre diferitele tipuri de campanii Pay Per Click Google Ads și vom vedea care tip de campanie se potrivește afacerii tale.

Campanii Pay Per Click Google Ads

Google este o platformă de marketing foarte puternică, aceasta lăsându-te să targhetezi audiența potrivită, cu mesajul potrivit în locul potrivit. În timp ce micile afaceri au reclame pe Google Ads cu puțini dolari pe lună, s-ar putea ca ei să nu vadă rezultatele pe care le doresc. Totuși, companiile mari profită la maximum de Google Adwords, acum Google Ads. Totuși, cu flexibilitatea oferită de către această platformă, companiile medii și mari pot să își mărească profitul. Costul de PPC variază în funcție de nișă și industia bazată pe interesul de căutare al utilizatorilor. Spre exemplu, un business în domeniul financiar va plăti mai mult decât un business într-un domeniu care nu este atât de competitiv.

Odată setate campaniile, trebuie să identificăm audiența potrivită pentru reclame. Există mai multe metode de a face acest lucru, inclusiv folosirea demograficelor detaliate, remarketing și affinity audiences. Audiențele pot fi, de asemenea, grupate, pentru a măsura performanța, să excludă anumite tipuri de audiențe, sau textele pot fi regrupate în funcție de acest lucru.

Targetare

Fie că vindem produse sau servicii, targetarea audienței ne ajută să arătăm ad-uri potrivite către persoanele interesate. Folosind targetarea Google Ads, poți să arăți doar persoanelor interesate ceea ce ai de oferit. Chiar dacă necesită lucru, targetarea audienței poate mări cu mult eficacitatea reclamelor pe care le arăți. Odată stabilite audiențele, le poți adăuga campaniilor tale și ad groupurilor.

Costul campaniilor de Google Ads depinde de mai mulți factori. Spre exemplu, cuvintele cheie. Unii factori sunt statici, în timp ce alții sunt dinamici, spre exemplu keyword bidding. Există mai mulți factori care sunt mai relevanți industriei din care faci parte decât alți factori. Unul dintre cei mai mari factori este timpul. Chiar dacă durează mult până apar rezultate bune, rezultatele se merită. Google Ads sunt folosite atât de întreprinderile mici, cât și de cele mari. 

Un alt factor care influențează procesul de Google Ads este targetarea locației. Geotargetarea te ajută să alegi diferite locuri unde reclamele tale sunt cele mai relevante. Poți, de asemenea, să împarți campaniile în funcție de oră, adică să le afișezi doar la anumite ore. Cu cât o campanie este mai targetată, adică mai aproape de intenția utilizatorilor, cu atât mai mult vei profita de pe urma acesteia. 

Concluzie

În concluzie, folosește-te de campanii Pay Per Click pentru a mări audiența și numărul potențialilor clienți. Idei Digitale te poate ajuta în acest demers. Alege să lucrezi cu noi chiar acum, cerând o ofertă de preț!