We help to find
What are you looking for?
Consultant SEO Personal

Vrei SEO?

- alege un consultant SEO Personal

Peste 50

de proiecte
Digital marketing

Optimizare

- pentru afaceri

Specialist SEO dedicat afaceerii tale

Cauti servicii de consultanta SEO? Hai sa ne auzim! Oferim un consultant SEO dedicat afacerii tale. Fie ca ai un magazin online sau un site de prezentare, serviciile de consultanta SEO reprezinta o modalitate de a-ti atinge obiectivele in ceea ce priveste vanzarea.

Ce contine un pachet de consultanta SEO?
Gratuit
Audit SEO Tehnic
Pentru ca atunci cand este vorba despre site ul tau, nu ne jucam. Vom face un research SEO complet din punct de vedere tehnic. Te putem ajuta sa iti atingi obiectivele setate mai rapid si sa iti cresti afacerea printr-o strategie de SEO tehnic bine pus la punct. De asemenea, vom face un research de cuvinte cheie pe care il vom urmari.
Audit SEO On Page
Cresterea afacerii tale nu se poate baza doar pe un research tehnic. Vom vedea ce probleme On Page are site ul tau si vom face o campanie de SEO On Page si iti vom da sfaturi in permanenta din acest punct de vedere. Crearea unei strategii de marketing pentru vizibilitate in ceea ce priveste un motor de cautare (Google, Bing etc) este esentiala.
Audit SEO Off Page + Creare strategie backlink uri
In marketing online, este foarte important ca tu sa ai popularitate. Acelasi lucru se intampla si in cazul strategiei SEO Off Page. Vom vedea ce backlink uri ai si vom face o promovare cel putin la fel de eficienta ca pe ceea ce o ai in momentul de fata. Cu ajutorul unei strategii de genul acesta, optimizarea SEO te va ajuta in business.

In acest fel, strategia de SEO si de marketing online pentru tine vor fi complete.

De altfel, vom urmari concurenta (3-10 siteuri), pentru a vedea ce campanii de SEO au si ei. Poti sa ne apelezi acum!

Servicii de optimizare SEO - Consultant SEO

Prin analiza competiei pe care o ai, noi vom identifica unele cuvinte cheie care rezoneaza cu afacerea ta. Vom analiza si backlinkurile pe care acestia le au, pentru a vedea noi oportunitati de ranking pentru tine. In ceea ce priveste marketingul digital, exista mai multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand stabilesti obiectivele de SEO.

 • Site ul tau are trafic sau abia ai inceput cu serviciile de consultanta SEO?

 • Site ul tau a mai avut probleme tehnice?

 • La ce te astepti in urma campaniilor SEO?

De ce este util SEO si de ce afacerea ta ar trebui sa profite de aceasta oportunitate

In lumea de marketing online, exista mai multe tipuri de publicitate ce iti aduc traficul pe site. Insa aceste surse de marketing ce iti aduc trafic trebuie sa fie si relevante. Iar implementarea acestora nu este mereu usoara.

In schimb, prin SEO, site urile incearca sa se pozitioneze cat mai sus in cautarile organice pentru a ajunge la potentialii clienti. Impreuna, vom stabili ce iti doresti mai exact de la promovarea de care vei avea parte. Insa va trebui sa stii urmatoarele lucruri:

 • SEO dureaza (intre 3-12 luni)

 • SEO implica mult continut

 • Un vizitator nu implica neaparat un client care va si cumpara

Un specialist SEO este cel care se ocupa de promovarea pe motoarele de cautare (Google, Bing etc.). Iar beneficiile pe care ti le aduce SEO-ul sunt nelimitate:

 • Nu platesti pentru trafic (adica nu platesti motoarelor de cautare pentru a-ti publica anunturile)

 • Apari sus pe Google (sau alte motoare de cautare), iar majoritatea clientilor vor da click pe anuntul tau organic

 • O strategie de SEO bine pusa la punct iti mareste numarul de potentiali clienti, vanzarile, rata de conversie

Un business bine pus la punct si o strategie SEO pentru Google (sau alte motoare de cautare) va duce la cresterea afacerii tale. Poti sa apelezi la o agentie sau un freelancer. In urma campaniei de SEO, vei vedea imbunatatiri semnificative pe site. Si in ceea ce priveste conversiile. Poti apela la un specialist SEO chiar acum!

Ce contine oferta noastra de servicii seo/ consultanta SEO?

 • analiza cuvintelor cheie

 • analiza cuvintelor cheie pe care rankeaza competitia ta (alte companii asemanatoare)

 • Auditul SEO mult promis

 • Linkbuilding (vom decide impreuna, in functie de businessul tau)

 • Consultanta SEO pentru continut

 • Structura mai buna a siteului (daca este cazul)

Stabilirea obiectivelor tale depinde mult si de ce tip de campanii te-ai mai ocupat. Noi iti vom da sfaturi (daca nu ai site ul tau in WordPress), sau putem ajuta la imbunatatirea strategiei direct din WordPress. Serviciile oferte de compania noastra de SEO te vor ajuta sa ajungi in topul cautarilor.

Experienta Noastra

consultanta seo
 • Campanii de link building
 • Creare articole SEO oferite de noi

 • Optimizare SEO On Page

 • Consultanta SEO (consultant dedicat) pentru audit tehnic al siteului

Toate acestea au dus la cresterea traficului de pe siteuri, cu un plan bine pus la punct. Serviciile de consultanta SEO te vor ajuta sa devii un guru al nisei tale pe Google si pe motoarele de cautare adiacente.

Insa trebuie sa stii ca optimizarea pe Google dureaza, iar acest tip de promovare este unul de lunga durata. Alege acum serviciile noastre de consultanta SEO si vei avea un consultant SEO dedicat!

 

Call Now Button