We help to find
What are you looking for?

Alege servicii web design!

Ce este web designul?

Serviciile de web design presupun realizarea unui site web, care să ofere o imagine online potrivită afacerii tale. Astfel, în mediul online, este important pentru fiecare afacere să aibă un site, pentru a se prezenta conform în fața potențialilor clienți. Noi oferim servicii de creare site prezentare, care să te ajute să oferi potențialilor clienți o idee exactă despre ce afacerea ta are de oferit acestora.

Ce includ serviciile de creare site de prezentare?
Gratuit
Analiză
Vom analiza businessul tău și îți vom spune care site este cel mai potrivit pentru afacerea ta: siteul de prezentare sau creare magazin online.
Domeniu & Găzduire Web
Împreună cu tine, vom analiza domeniile disponibile și vom cumpăra hostingul și domeniul potrivite pentru afacerea ta.
Crearea siteului
Vom începe crearea siteului și vom avea runde de feedback de la tine, până ce siteul este pe placul tău.
Platforma WordPress

Importanța creare site de prezentare

  • Imagine online – Un site web de prezentare trebuie să reflecte imaginea ta online. De aceea, este esențial ca agenția care îți oferă servicii de web design să fie pregătită să lucreze serios la acesta. Pentru ca un site să capteze atenția utilizatorilor, este important ca acesta să arate profesional. 
  • Timpul de realizare – crearea unui site se realizează în câteva săptămâni, în funcție de complexitatea proiectului. Astfel, poate dura o săptămână sau câteva săptămâni. Oferta personalizată se realizează, așadar, în funcție de complexitatea proiectului. 
  • Site Optimizat SEO – Pentru a începe să urci în motoarele de căutare, trebuie să ai un site optimizat SEO. Dacă alegi să lucrezi cu noi, vom îndeplini și această cerință. 
move4
move5
move6
creare site de prezentare
Servicii de Creare Site

Beneficiile de a lucra cu noi

Suport Tehnic
Vom fi disponibili pentru a te ajuta să îmbunătățim siteul, cu serviciile de mentenanță.
Site Profesional - Servicii Realizare Site
Îți vom realiza un site profesional, cu care vei domina în nișa ta, în ceea ce privește partea vizuală.
Identitate Vizuală
Identitatea ta vizuală va reflecta exact afacerea ta.

De asemenea, vei avea un platou administrare, de unde, la sfârșitul colaborării, vei putea să îți administrezi singur acest website de prezentare. Dacă dorești, putem crea mai multe siteuri de prezentare, în funcție de afacerea ta. Serviciile noastre de realizare site îți oferă un design personalizat, în funcție de tipul tău de afacere și de ceea ce vrei să transmiți potențialilor clienți.

Servicii de marketing online

Deși crearea unui site web este primul pas către succes, acesta nu este de ajuns pentru a ajunge în fața potențialilor clienți. De aceea, ai nevoie de servicii de marketing. Realizare site web este, așadar, doar o parte din succes. Noi oferim și servicii de Google Ads, SEO On Page (optimizarea vitezei de încărcare etc.), campanii SEO complete, integrare Google, chat online. Prin servicii SEO, poți avea o vizibilitate mult mai mare în fața potențialilor clienți. Astfel, noi oferim și soluții de promovare online.

Call Now Button