We help to find
What are you looking for?

Despre Digital Marketing

Ce este digital marketing? Un exemplu de digital marketing este Social Media Marketing (SMM) Search Engine Optimisation (SEO) Search Engine Marketing (SEM), mai pe scurt digital marketing este felul in care devii cat mai vizibil si mai prosper prin intermediul internetului.La fel ca orice profesie, digital marketingul, necesita anumite aptitudini in directia marketingului si multa dedicare si rabdare pentru a invata, ceea ce poate insemna uneori ani de zile de munca.


In randurile de mai jos o sa enumar cateva puncte de ce pentru orice afacere care este pe internet este crucial digital marketingul

Reach-ul

  • Digital marketing te ajuta sa ajungi la mai multi oameni intr-un timp relativ scurt. Oamenii isi petrec pe internet mare parte din zi iar reclamele digitale sunt prezente pe orice site pe care-l vizitam. Prin investitia in digital marketing, iti vei prezenta brandul in fata oamenilor aproape instant, cum aproximativ 60% din traficul actual de pe internet este de pe telefoanele mobile afacerea ta poate ajunge vizibila instant, oriunde in lume! Prin social media selectezi o anumite audienta pentru reclamele tale, in asa fel o sa ajungi la anumite persoane care o sa fie mai interesate de afacerea ta sau ceea ce vinzi.
despre digital marketing
despre digital marketing

Defineste audienta

  • Probabil, deja te-ai gandit la ce audienta ar trebui sa ajunga afacerea ta, sau ce oameni ar fi interesati sa cumpere ceea ce vinzi. Prin algoritmii din social media reclamele tale o sa ajunga doar la persoanele interesate, in asa fel e posibil sa ajunga la tine si o alta nisa de oameni la care e posibil sa nu te fi gandit. In unele situatii ai fi uimit ce multitudine de audiente ai acapara prin digital marketing!

Eficienta

  • Acuma ca totul e on-line, nu mai trebuie sa apelezi la marketingul traditional si sa pierzi timp ducandu-te undeva sa printezi flyere sau sa suni la mica publicitate intrucat era o mare pierdere de bani si de timp fiindca nu stiai unde pote ajunge reclama ta astfel marea majoritate din oameni probabil nu erau interesati. Prin digital marketing poti doar sa verifici statisticile ca sa te asiguri ca banii cheltuiti de tine pe reclame ajung la publicul tintit de tine astfel economisind bani si timp.

Cresterea vizibilitatii brandului – Nu este absolut nici o surpriza ca majoritatea oamenilor petrec mare parte din timpul lor online. Statisticile ne arata ca un om petrece in medie aproximativ 11 ore din timpul lui interactionand sub o forma sau alta cu media din online. Practic sunt 3,2 bilioane de utilizatori media online in intreaga lume. Utilizand platformele de social media online pentru strategia de digital marketing vei creste numarul de oameni care iti va sti brandul sau afacerea si vor retine cu usurinta numele tau!


In concluzie, intr-o era digitala unde toata lumea foloseste internetul pentru a face diferite feluri de cumparaturi, a comunica sau a cauta informatii de tot felul, strategiile de digital marketing sunt esentiale pentru a acapara cat mai multi potentiali clienti. Punctele de mai sus sunt cruciale atunci cand vrei ca sa acaparezi atentie asupra afacerii tale si a ceea ce vinzi!

Call Now Button