We help to find
What are you looking for?

Ghidul tău pentru Digital Marketing

Acest ghid de marketing – marketing digital este plin de lucruri noi atât pentru marketeri, cât și pentru proprietarii de afaceri, studenți sau pentru oricine care vrea să își îmbunătățească skillurile de marketing și să obțină cele mai bune rezultate în digital marketing. Citește-l acum pentru a-ți construi sau îmbunătăți strategia de marketing.

Ce este marketingul digital?

Marketingul digital este acel proces de promovare și vindere de produse sau servicii prin tactici de marketing online, precum Social Media Marketing, Search Marketing (SEO sau ADS) și Email Marketing.

Marketingul digital este pur și simplu marketing.

servicii seo

Este acea metodă prin care firmele aduc mesajul lor în fața potențialilor clienți.

Regula numărul unu din marketing este să faci oferta potrivită la timpul potrivit și în locul potrivit. Astăzi, potențialii tăi clienți sunt online: pe social media, pe bloguri, pe siteuri de știri și căutând online ceva atunci când au nevoie de un anumit serviciu sau produs.

Marketingul digital te pune în acele canale pentru ca majoritatea potențialilor clienți să te vadă, să învețe mai multe despre tine și chiar să pună întrebări pentru a ști mai multe despre produsele sau serviciile tale.

Dacă ești nou în ceea ce privește marketingul digital, poate fi greu să te gândești la a folosi toate tacticile de marketing digital folosite. Înțelegem. De aceea, trebuie să înveți un skill, unul singur, pas cu pas.

Cum funcționează marketingul digital?

Hai să vedem cum funcționează această parte a marketingului. Cum funcționează marketingul digital?

În multe cazuri, marketingul digital este precum marketingul offline, tradițional. În ambele, businessurile caută să construiască relații cu clienții. Dar marketingul digital a înlocuit majoritatea strategiilor de marketing tradițional, pentru că este făcut să ajungă la clienții de astăzi.

Spre exemplu, gândește-te la ultimul obiect semnificativ cumpărat. Poate că ai cumpărat o casă, ai angajat pe cineva să îți schimbe acoperișul etc. Puțin contează ce a fost. Dar cel mai important lucru este că ai căutat pe internet soluțiile disponibile, cine le furniza, și care erau acestea. Astfel, decizia de a cumpăra a fost bazată pe reviewurile pe care le-ai citit, prietenii și familia pe care i-ai consultat și soluțiile pe care le-ai căutat online.

Majoritatea deciziilor de cumpărare încep online. În acest caz, astfel, o prezență online este absolut necesară – indiferent de ce vinzi.

Concluzie

În concluzie, marketingul digital este acea parte a marketingului care te va ajuta să obții vânzările și leadurile de care ai nevoie. Contactează echipa noastră pentru o discuție mai aprofundată!

Call Now Button