Oferim servicii de SEO magazin online. Cere acum o ofertă!

Ce este SEO?

SEO înseamnă optimizarea siteului pentru motoarele de căutare. În alte cuvinte, SEO este acel proces prin care optimizăm siteurile pentru motoarele de căutare, pentru a se afișa cât mai sus în topul Google, Bing, Yahoo etc. În alte cuvinte, SEO este acea metodă de promovare site prin care noi îți aducem clienți, reușind să te aducem în primele poziții de pe Google. Fie că este vorba de siteul de prezentare al companiei tale sau fie că este vorba despre magazinul tău online, serviciile noastre de SEO magazin online sunt eficiente. Însă în acest articol vom vorbi despre optimizarea SEO pentru magazin online, servicii de marketing importante. Pentru a avea un site optimizat seo, este necesar ca niște specialiști SEO să se ocupe de siteul tău, atât din punct de vedere tehnic, cât și On Page și Off Page. 

Optimizare SEO magazine online – Benficii

Beneficiile optimizării SEO sunt mai mari decât în ceea ce privește Google Ads (Pay Per Click). Instagram Ads, mai ales în cazul magazinelor online. De-a lungul timpului, campania de marketing SEO este, astfel, mai eficientă, deoarece nu plătești pentru fiecare click. Pentru rezultatele organice, siteurile nu plătesc. De aceea, optimizarea SEO este atât de importantă.

În plus, pe Google au loc miliarde de căutări zilnic. De aceea, acest motor de căutare este cel mai potrivit canal de marketing pentru a-ți promova afacerea. În general, utilizatorii au tendința de a da click pe rezultatele organice, neavând încredere în Pay Per Click. De aici, și rata de conversie care este mai mare. Spre exemplu, traficului organic îi datorăm cel mai mare număr de conversii. Promovarea online este, așadar, importantă, dar și mai importantă este ceea ce se află în rezultatele SEO, acesta ajutând la mărirea traficului organic. 

Echipa de specialiști SEO Idei Digitale îți oferă servicii SEO de optimizare site de calitate, așa că siteul tău va urca repede pe Google. 

Servicii SEO Tehnic (Arhiectura Siteului) + Keyword research pentru siteul tău

seo magazin online
seo magazin online

Îți oferim servicii de SEO tehnic pentru magazinul tău online. Această parte din marketing online se referă la găsirea și rezolvarea potențialelor erori de pe siteul tău (audit SEO), precum și viteza de încărcare a siteului. Optimizarea vitezei de încărcare este un element esențial, pentru că, altfel, utilizatorii vor pleca de pe site, dacă acesta se încarcă greu. Acest element SEO este foarte important, deoarece, fără a avea un site sănătos din punct de vedere tehnic, vei avea probleme cu Google-ul, care îți poate penaliza siteul. Vom analiza, de asemenea, și cele mai importante pagini pentru a determina dacă acestea sunt ok pentru a ranka, și, dacă nu sunt, le vom modifica pentru a fi SEO-friendly.

De asemenea, vom face și un keyword research (o analiză de cuvinte cheie), pentru a vedea cuvintele cheie pe care trebuie să se afle siteul tău. Acest proces este important deoarece, fără cuvintele cheie potrivite, nu poți genera trafic de calitate. Spre exemplu, dacă vinzi adidași Nike, noi vom analiza și posibilitățile de long-tail keywords, pentru a ne asigura de faptul că pagina ta va urca și pe acele keywords. Astfel, un cuvânt cheie potrivit îți poate genera vânzări mai mari.

Servicii SEO magazin online On Page

În funcție de bugetul tău, în cadrul serviciilor SEO magazin online vom analiza cele mai importante pagini, pentru a ne asigura că acestea au meta titlurile, meta descrierile potrivite, că pagina se încarcă bine, etc. Vom analiza și imaginile și vom pune la punct siteul în ceea ce privește meta descrierile și vom da atenție linkurilor interne, deoarece aceste legături interne pot ajuta siteul să urce. 

Dacă vrei să atragi trafic de calitate, atunci acestea trebuie să fie puse bine la punct. De asemenea, acestea trebuie să funcționeze bine pe dispozitive mobile. Optimizarea adresei URL este, de asemenea, importantă, pentru a nu induce utilizatorul în eroare. Adresa URL trebuie să descrie pagina, cât mai sumar. Idei Digitale va optimiza cele mai importante pagini de produse întâi, pentru a se asigura de faptul că tu vei avea mai mult profit, mai rapid.

seo magazin online

Promovare SEO Off Page

Link buildingul este o parte esențială a campaniei SEO, fără de care nu este posibil să avem o campanie SEO performantă. Este valabil atât pentru ecommerce SEO, cât și pentru siteurile de prezentare. Când vine vorba de seo pentru ecommerce, este important să pui multe linkuri, deoarece este posibil ca în nișa ta competitorii să aibă deja multe linkuri. Vom pune linkuri atât pentru paginile de produs, cât și la paginile de categorii. SEO pentru magazinele online este o investiție mare, așa că trebuie să vedem în primul rând traficul de pe Google Search Console și de pe Analytics.

Concluzie

În concluzie, dacă dorești să ai un magazin online optimizat SEO, trebuie să intrii în contact cu o agenție SEO pentru a-ți dezvolta strategia SEO. Dacă dorești servicii SEO magazin online sau alte servicii de marketing, nu ezita să ne scrii!