Cauți servicii optimizare site? Atunci ai ajuns unde trebuie! Idei Digitale îți oferă servicii optimizare site complete, din toate punctele de vedere. În acest articol vom discuta despre serviciile de optimizarea siteului web și ce presupun acestea.

Ce presupun servicii optimizare site?

Serviciile SEO sau servicii de optimizare site presupun optimizarea pentru anumite expresii cheie a siteului tău. În alte cuvinte, optimizarea siteului este făcută atât pentru motoarele de căutare, pentru a te afișa în fața potențialilor clienți, cât și pentru utilizatori. Pentru a avea un site optimizat SEO, trebuie îndeplinite mai multe cerințe, pe care le vom discuta imediat. Dar înainte, să trecem prin revistă beneficiile optimizării. Aceasta este o strategie de marketing digital prin care se atrag utilizatori organici pe site, pentru a nu plăti pentru fiecare click sau impresie (precum în cazul Google Ads, Instagram Ads etc). Serviciile SEO au rolul de a duce la creșterea traficului organic, pentru a te afișa în fața mai multor potențiali clienți.

Beneficiile strategiei SEO eficiente

Etapele serviciilor optimizare site

servicii optimizare site
  1. Keyword research – vom identifica acele cuvinte cheie potrivite pentru afacerea ta și vom decide pe ce cuvinte cheie urci deja sau ar trebui să urci pentru a avea mai mulți potențiali clienți.
  2. Audit SEO – vom analiza siteul tău din punct de vedere tehnic, pentru a vedea dacă se conformează. Astfel, îi vom căuta și îi vom rezolva erorile tehnice. Erorile tehnice țin de erori 4xx, 5xx, linkuri și imagini rupte, probleme de SSL.
  3. SEO On Page – pentru a ranka pe anumite cuvinte cheie, siteul tău are nevoie de On Page SEO. De aceea, vom vedea dacă paginile tale se conformează cu ceea ce este nevoie pentru On Page.
  4. SEO Off Page – vom analiza backlinkurile ce duc spre siteul tău și vom scrie articole noi pentru advertoriale, pentru a mări autoritatea siteului tău în ochii Google-ului.

Concluzie

În concluzie, serviciile optimizare site te ajută să ai un site bine optimizat SEO. Echipa de specialiști SEO Idei Digitale îți va face siteul să aibă o vizibilitate mai mare în ceea ce privește Google-ul. Aplică acum pentru o ofertă!